Trädgårdsskötsel i Alingsås

NJ´s Allservice

Vi hjälper dig med trädgårdsskötsel i Alingsås

Vi på NJ´s Allservice har duktiga trädgårdsmästare som alla har gröna fingrar och en naturlig talang för att ta hand om blommor och växter. Det innebär att när du tar hjälp utav oss kan du känna dig säker på att du får en vacker trädgård som kommer att dra till sig blickar och göra grannarna avundsjuka. Samtidigt vet vi att en vacker trädgård kräver mycket skötsel och ser till att anpassa den utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Vi vänder oss både till dig som privatperson och företagsägare samt bostadsrättsförening som önskar få hjälp med professionella trädgårdsarbeten. Samtliga av våra tjänster erbjuds till ett mycket fördelaktigt och konkurrenskraftigt pris.

Våra trädgårdstjänster

Vi erbjuder en rad olika trädgårdstjänster där det alltid är du som kund som avgör vad du önskar få hjälp med. Tillsammans planerar vi upplägget och designen av din trädgård och väljer ut de blommor, träd och buskar som gör sig bäst tillsammans. Du kan bland annat få hjälp med planering, stensättning, ogräsrensning samt klippning av gräs, buskar och träd.

Vill du veta mer om vår trädgårdsskötsel eller måleriarbeten är du varmt välkommen att ringa oss så berättar vi mer. Vi ser fram emot att höra från dig!